Naujiena
-50%
GREITPUODIS MAGNIFICA

GREITPUODIS MAGNIFICA

89.00€ 178.00€ Be PVM: 89.00€
89.00€
Pristatymas: 1-2 d.d.
Reikia pagalbos ar konsultacijos?
Skambinkite! 8 612 53508

Kodėl plienas?

Tai tvirtas ir ilgaamžiškas metalas. Puodai ir keptuvės, kurių sudėtyje yra plieno, pasižymi stabilumu, nes yra sunkesni. Plienas vertinamas dėl to, kad sulaiko karštį bei nepakečia maisto skonio ypatybių bei nepakenks sveikatai. Galima sakyti, kad tai - ekologiškas pasirinkimas.
 

Savybės

Talpa  Vidinis skersmuo   Aukštis 
 4 l    22 cm  11.3 cm 
6 l   22 cm  16.5 cm 

 

  • Turi slėgio reguliavimo lygius, reikiamam gaminimo intensyvumui nustatyti:  

 

 0 padėtis   slėgio išleidimas
 1 padėtis
(0,55 bar slėgis)

 sriubų, žuvies, pudingų virimui
 žalių lapinių daržovių apdorojimui
 šaldytų produktų atitirpdymui 

 2 padėtis
(1,05 bar slėgis)

 mėsos gaminimui
 daržovių, makaronų ir kt. virimui

 

  • Užspaudžiamas.
  • Storis: 4 mm
  • Greitpuodis pagamintas iš nerūdijančio plieno AISI 304 (18/10). Skaičiai 18/10 reiškia, kad lydinyje yra 18% chromo ir 10% nikelio. 
  • Ergonomiška rankena.
  • Neleidžia maistui greitai atšalti.
  • Paviršiuje nesikaupia nešvarumai ir mikroorganizmai.
  • Atsparus chemikalams, nesugeria kvapų
  • Valyti itin lengva ir greita.
  • Itin atsparus įbrėžimams.
  • Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms.
  • Greitpuodį galima plauti indaplovėje nuėmus dangtį.  
  • Pagaminta Ispanijoje.

      Imagem                                                                                                                    

Imagem APMOKĖJIMAS

Už prekes galite sumokėti naudodamiesi internetinės bankininkystės sistema arba grynaisiais gaudami užsakymą.

Imagem PRISTATYMAS

Pristatymo laikas: 1-2 darbo dienos.

GREITPUODŽIO „MAGNIFICA” NAUDOJIMO INSTRUKCIJA 

Naudojant greitpuodį būtina laikytis šių taisyklių:

• Atidžiai perskaitykite šią instrukciją.
• Prisiminkite, kad vartotojas pats atsako už nelaimingus įvykius, atsitinkančius dėl neteisingo greitpuodžio naudojimo.
• Prižiūrėkite puodą ir laiku sumažinkite kaitrą, jei suveikia slėgio reguliavimo vožtuvas.
• Puodo viduje esant slėgiui, kilnokite jį labai atsargiai. Nelieskite įkaitusių paviršių. Imkite tik už rankenėlių.
• Greitpuodį naudokite tik pagal jo tiesioginę paskirtį.
• Šis greitpuodis sukuria slėgį. Netinkamas naudojimas gali sukelti nudegimus. Prieš pradėdami virti įsitikinkite, kad jis yra
sandariai uždarytas.
• Pradėkite virti naudodami didžiausią kaitrą kol pro reguliavimo vožtuvą pasirodys garai. Tada sumažinkite kaitrą. Slėgį puode mažinkite natūraliai. Pernelyg kaitinant puodą išgaruoja per daug vandens ir maistas gali prisvilti.
• Virimo trukmė pradedama skaičiuoti pasirodžius garams pro reguliavimo vožtuvą.
• Greitpuodį galima atidaryti tik jį ataušinus ir sumažinus slėgį. Niekada neatidarinėkite puodo per jėgą.
• Nekaitinkite puodo nepripylę į jį vandens. Taip galite sugadinti greitpuodį.
• Parinkite greitpuodžiui tinkamą kaitvietę ant viryklės.
• Kai troškinate mėsą su oda (pvz. jaučio liežuvį), mėsos viduje susidaro slėgis. Pradurdami odą galite apsideginti. Būkite atsargūs.
• Prieš atidarydami puodą po virimo lengvai jį krestelėkite. Taip apsisaugosite nuo netikėto produktų išpurškimo nudengus dangtį.
• Prieš kiekvieną naudojimą patikrinkite, ar vožtuvas yra švarus ir neužstrigęs.
• Nenaudokite greitpuodžio gruzdinimui aliejuje.
• Prižiūrėkite greitpuodį taip, kaip aprašyta šioje instrukcijoje. Nekeiskite saugumo elementų.
• Naudokite tik originalias atsargines dalis, ypač tik to paties gamintojo dangtį ir patį puodą.
• Šis greitpuodis yra skirtas išimtinai buitiniam naudojimui. Niekuomet nepalikite kaistančio puodo be priežiūros, jei yra vaikų.
• Leistinas greitpuodžio pripildymas: daugiausia 2/3 talpos verdant neputojančius produktus, tokius kaip mėsa, daržovės ir pan. Verdant putojančius produktus, tokius kaip ryžiai, pupelės ir pan. daugiausia 1 (200 ml) talpos. Be to, putojančius produktus iš pradžių geriausia būtų virti be dangčio, tol kol sumažės putų. Susidariusias putas pašalinti (pvz. samčiu) prieš uždarant dangtį.
• Dėl susidarančio slėgio skysčiai puode užverda esant aukštesnei temperatūrai. Verdant ir ypač greitai sumažinant slėgį, gali išsiskirti didelis kiekis garų ir skysčio.
• Kai kurie produktai, kaip pvz. obuolienė, perlinės kruopos, ryžiai, žirniai, makaronai, jūrų dumbliai, avižiniai ar kitokie dribsniai, gali putoti, užkimšti vožtuvus ir gali sukelti spaudimo padidėjimą. Šių produktų nereikėtų virti greitpuodyje. Greitpuodyje virkite ryžius ir kitas kruopas supakuotas maišeliuose.
• Prieš ir po naudojimo nuvalykite nešvarumus ir riebalų pėdsakus nuo reguliavimo vožtuvo, sandarinimo žiedo, atidarymo mygtuko, dangčio ir paties puodo.
• Parinkite greitpuodžiui tinkamą kaitvietę. Šis greitpuodis tinka visų rūšių viryklėms, įskaitant indukcines. Naudodamiesi dujine virykle, neleiskite, kad liepsna gaubtų greitpuodžio šonus. Naudodamiesi elektrine virykle parinkite ne per didelio skersmens kaitvietę.
• Šoninė apsauginė anga neturi būti nukreipta į žmones.
• Jei pro apsauginį vožtuvą ima veržtis garai arba pro apsauginę angą išspaudžiamas sandarinimo žiedas, reikia tučtuojau išjungti viryklę.
• Kai puodo viduje yra slėgis, jį reikia judinti labai atsargiai. Laikykite jį horizontaliai ir statydami stenkitės nesukrėsti puodo.
• Kol viduje yra slėgis, neatidarinėkite puodo. Nepradėkite puodo kaitinti, kol dangtis nėra tinkamai uždarytas.
• Nepalikite puode maisto likučių ilgesniam laikui, druskos, sojos padažo, šarminių medžiagų, cukraus, acto ar vandens. Išplaukite ir iššluostykite puodą po kiekvieno naudojimo.
• Nenaudokite vielos kempinių ar abrazyvinių produktų gali subraižyti nerūdijančio plieno dangą.
• Neleiskite vandeniui visiškai išgaruoti iš puodo ir nekaitinkite jo tuščio. Nedėkite greitpuodžio į orkaitę ir nenaudokite jo kepimui.
• Reguliavimo vožtuvas neturi būti kuo nors uždengtas.
• Greitpuodžio dangčio negalima plauti indaplovėje.

TRIKDŽIŲ ŠALINIMAS:

• Gaminant maistą, iš vožtuvo veržiasi labai stipri garų srovė: (1) pernelyg smarkus kaitinimas - sumažinkite ugnį, (2) vožtuvas nešvarus - laikydamiesi aukščiau esančių instrukcijų, jį išimkite, nuvalykite ir įstatykite atgal, (3) vožtuvas sugedęs - įsigykite naują iš gamintojo ir pakeiskite sugedusį vožtuvą, (4) į puodą pridėjote per daug produktų - pripildykite jį tik iki pusės.
• Neatsiveria greitpuodžio dangtelis: (1) Palaukite, kol greitpuodis atvės.
• Iš tarpų tarp greitpuodžio korpuso ir dangtelio veržiasi garai: (1) ranka patikrinkite, ar tarpiklis dangtelio viduje yra švarus ir neapgadintas, patepkite saulėgrąžų aliejumi, tinkamai atgal uždėkite dangtelį ir užrakinkite.
• Iš vožtuvo nesiveržia garų srovė: (1) vožtuvas gali būti užsikimšęs arba nešvarus, (2) leiskite puodui visiškai atvėsti. (3) laikydamiesi naudotojo vadovo instrukcijų, išimkite vožtuvą ir jį išvalykite, (4) greitpuodyje gali būti nepakankamai vandens - įpilkite bent vieną su puse stiklinės skysčio.

GREITPUODIS "MAGNIFICA"

Turi slėgio reguliavimo lygius, reikiamam gaminimo intensyvumui nustatyti.

0 padėtis (be slėgio) – slėgio išleidimas po gaminimo.
1 padėtis (0,55 bar slėgis): žalių lapinių daržovių apdorojimas, šaldytų produktų atitirpdymas. Taip pat naudojama sriubų, žuvies, pudingų virimui.
2 padėtis (1,05 bar slėgis): mėsos gaminimui, daržovių, makaronų ir kt. virimui.

NAUDOJIMAS:  

• Uždėkite greitpuodį ant tinkamo viryklės paviršiaus.
• Įpilkite atitinkamą kiekį skysčių.
• Tinkamai užfiksuokite puodo rankeną. Priešingu atveju, greitpuodis atliks paparasto puodo funkciją.
• Slėgio reguliavimo vožtuvu pasirinkite garų išleidimo parinktį.
• Po kiek laiko pastebėję, kad iš prietaiso pradėjo veržtis intensyvi garų srovė ir prietaisas veikia gana garsiai, sumažinkite kaitinimą. Dėmesio: virimo trukmė matuojama nuo garų išsiveržimo pro reguliavimo vožtuvą iki kaitvietės atjungimo.
• Nustatykite virimo padėtį (1-2). Maistas bus pradėtas apdoroti iš karto.

 

NURODYTAS GAMINIMO LAIKAS – TIK GAIRĖS!

Virimo laikas priklauso nuo kiekio. Gaminkite pagal savo skonį! 

 

  Gaminimo laikas (min) Gaminimo padėtis
 Ryžių sriuba 4-6  2
 Daržovių sriuba 4-5 2
 Žuvienė  3-4 2
 Makaronų sriuba  3-5  1
 Vištiena su ryžiais 6-7 2
DARŽOVĖS   
 Spagečiai  4-5   2
 Sūdyti artišokai 5-6  2
 Porai   3-5   2
 Morkos 5-6  2
 Kopūstai  4-5  2
   ANKŠTINIAI PRODUKTAI 
 Pupelės  3-4   2
 Avinžirniai  20   2
 Lęšiai 15   2
BULVĖS  
 Perpjautos bulvės 6-8   2
 Saldžiosios bulvės 10    2 
ŽUVIS   
 Kalmaras   10  2
 Upėtakis   30  1
 Midijos    20  1
 Aštunkojis    30   2
 Krevetės  3-6  1
 Krabai  2-8  1
 Žuvies filė   5-8  1
MĖSA
 Veršiena 16-45 2
 Vištiena  8-25 2
 Vištienos krūtinėlė 5-7 2
 Kiauliena troškiniui 15-25 2
 Kiauliena be kaulo 7-10 2
 Aviena 10-12 2
 Triušiena  10-12 2
DESERTAI
 Ryžių pudingas 6 1
 Kompotas 7-8 1
 Karamelinis kremas 4-5 1

 

 

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.

    Blogas           Geras