Naujiena
-50%
Grilio dvipusė keptuvė PIEDRA  28 cm

Grilio dvipusė keptuvė PIEDRA 28 cm

29.00€ 58.00€ Be PVM: 29.00€
29.00€
Pristatymas: 1-2 d.d.
Reikia pagalbos ar konsultacijos?
Skambinkite! 8 612 53508

Naujos kartos indų linija išsiskiria patobulinta danga. Ji papildyta ne tik akmens bei titano dalelėmis, kurios suteikia tvirtumo ir atsparumo braižymuisi, bet ir vario dalelėmis, kurios užtikrina dar geresnį indų laidumą šilumai.

„Quantanium“ dangos privalumai:

  • „Quantanium“ danga yra sutvirtinta titano, akmens masės ir vario dalelėmis.
  • Vario dalelės greitai įkaista, todėl gamindami šiuose induose suvartosite mažiau energijos.
  • Indus valyti itin lengva ir greita.
  • Ruoškite maistą be riebalų ar įlašinkite kelis lašus aliejaus ir maitinkitės sveikiau.
  • Akmens dalelės kaupia šilumą ir palaipsniui perduoda ją maistui – šis išlieka sultingas, išsaugo skonines savybes, vertingąsias medžiagas.
  • Itin atspari įbrėžimams.
  • Puikiai tinka kepti įprastai svylantį maistą, pavyzdžiui, kiaušinius ar žuvį.
  • Tinka dujinėms, elektrinėms ir keramikinėms viryklėms.
  • Galima plauti indaplovėje. 

 

Savybės:

  • Storis: 2,8 mm
  • Dvipusė. 
  • 2 sluoksnių nelaidi akmens danga.
  • Nuimama rankena. 
  • Keptuvės struktūra išlieta iš aliuminio, kad užtikrintų atsparumą ir ilgaamžiškumą. 
  • Vario dalelės įkaista greičiau, todėl sunaudojama mažiau energijos, kol indai įkaista.
  • Akmens masės dalelės kaupia karštį ir tolygiai perduoda jį maistui.
  • Itin atspari įbrėžimams ir saugi danga.
  • Nuimama rankena. 
  • Nelimpanti danga, nesusidėvinti ilgą laiką.
  • Lengva valyti.
  • Pagaminta Ispanijoje.
     

Kaip paruošti indus naudoti:

Norėdami užtikrinti, kad indas jums tinkamai tarnautų ir kuo ilgiau naudotumėtės jo privalumais, pirmiausia paruoškite jį naudoti, o po to naudodami laikykitės šių patarimų:

  • Išpakuotą indą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Indo viršų ištrinkite su lašeliu aliejaus ir palikite per naktį.
  • Gamindami maistą nustatykite mažą arba vidutinę kaitrą. NEPERKAITINKITE INDO!
  • Galima naudoti orkaitėje nuėmus rankeną iki 250 °C temperatūroje. 

 

Kodėl „Quantanium“ danga su akmens masės ir vario dalelėmis?

Dėl šios sudėties indai nesvyla ir nesibraižo, todėl gaminant pakanka vos lašelio aliejaus ir galite naudoti metalinius įrankius. Karštis paskirstomas ir perduodamas dar veiksmingiau – gaminate greičiau, o energijos sunaudojate mažiau!

 

Imagem APMOKĖJIMAS

Už prekes galite sumokėti naudodamiesi internetinės bankininkystės sistema arba grynaisiais gaudami užsakymą.

Imagem PRISTATYMAS

Pristatymo laikas: 1-2 darbo dienos.

KEPTUVIŲ NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

ILGAAMŽĖ IR ITIN PATVARI dangaBE PFOAsunkiųjų metalų ir nikelio.
Vidinė puodų ar keptuvių dalis yra padengta nesvylančia danga.
NAUDOJIMAS: Norėdami užtikrinti, kad indas jums tinkamai tarnautų ir kuo ilgiau naudotumėtės jo privalumais, pirmiausia paruoškite jį naudoti, o po to naudodami laikykitės šių patarimų:
1. Išpakuotą indą nuplaukite ir nusausinkite. Suvilgykite paviršių riebalais.
2. Gamindami maistą nustatykite mažą arba vidutinę kaitrą. NEPERKAITINKITE INDO!
3. Niekuomet nenaudokite aštrių įrankių, nepjaustykite maisto keptuvėje.
4. Negalima įdėti druskos į tuščią indą arba šaltą vandenį – tai gali sukelti baltų arba rūdžių dėmių atsiradimą su mažomis įdubomis. Tokie pakeitimai neturi neigiamos įtakos indo savybėms, tačiau žymiai suprastina nerūdijančio plieno išvaizdą. Tai nėra gamybinis brokas ir negali būti reklamacijos priežastimi. Siekiant užkirsti kelią tokių paviršiaus defektų atsiradimui, prieš įdedant druskos reikia įkaitinti vandenį arba kita skystį iki užvirimo, o po to kruopščiai sumaišyti jį.
VALYMAS: nevalykite gaminio šveitimo milteliais, metaliniais šveistukais, orkaičių valikliais ir pan. Indų iš nerūdijančio plieno plovimui negalima naudoti priemonių, pagamintų iš citrusinių vaisių, nes tai gali pažeisti antioksidantinį sluoksnį bei sukelti koroziją.
DĖMESIO: rekomenduojama naudoti medinius, plastikinius ar silikoninius virtuvės įrankius, nes metalinių virtuvės įrankių naudojimas trumpina keptuvės tarnavimo laiką.
GARANTIJA: garantija galioja defektams, atsiradusiems naudojantis indu, jei šie defektai yra sąlygoti gamyboje padarytų klaidų arba dėl panaudotų nekokybiškų medžiagų. Garantija negalioja, jei gaminys naudojamas ne pagal paskirtį arba pažeidimas atsirado dėl naudojimo instrukcijų nesilaikymo. Garantija įsigalioja nuo gaminio įsigijimo dienos.

PRIEŠ PRADEDANT NAUDOTI GAMINĮ JĮ REIKIA KRUOPŠČIAI IŠPLAUTI BEI „IŠVIRINTI“ (ĮPILTI Į JĮ VANDENS IR ĮKAITINTI IKI UŽVIRIMO)

1. Negalima kaitinti tuščio indo!
2. Negalima įdėti druskos į tuščią indą arba šaltą vandenį – tai gali sukelti baltų arba rūdžių dėmių atsiradimą su mažomis įdubomis. Tokie pakeitimai neturi neigiamos įtakos indo savybėms, tačiau žymiai suprastina nerūdijančio plieno išvaizdą. Tai nėra gamybinis brokas ir negali būti reklamacijos priežastimi.
3. Siekiant užkirsti kelią tokių paviršiaus defektų atsiradimui, prieš įdedant druskos reikia įkaitinti vandenį arba kita skystį iki užvirimo, o po to kruopščiai sumaišyti jį.
4. Per ilgas indų sąlytis su sūriais arba rūgščiais maisto produktais gali sukelti dėmių arba rūdžių įdubių atsiradimą.
5. Indo perkaitimas gali pakeisti metalo paviršiaus spalvą geltona, šviesiai ruda arba vaivorykštės spalva. Tai nėra indų defektas ir neturi įtakos gaminamo maisto kokybei. Perkaitintą indą reikia atidėti į šalį, kol neatvės. Negalima vėsinti jį šaltu vandeniu.
6. Vaivorykštės dėmes gali atsirasti taip pat dėl sąlyčio su tam tikromis medžiagomis, esančiomis maisto produktų sudėtyje, pvz., krakmolu.
7. Indo paviršiuje gali susidaryti kalkių sluoksnis. Norėdami to išvengti, rekomenduojame nuplovus patepti indo paviršių keliais augalinio aliejaus lašais.
8. Atsiradusios dėmės ir spalvos pakeitimai nėra gamybinis brokas ir jiems neturi būti taikoma reklamacija.
9. Visada statykite indą kaitvietės centre (visada rinkitės kaitvietę, kurios dydis atitinka indo dugno skersmenį: jeigu puodo dugnas yra mažesnis nei kaitvietės skersmuo, jus galite sudeginti arba labai stipriai sugadinti puodą, o jeigu kaitvietės skersmuo yra mažesnis nei puodo dugno skersmuo, maisto ruošimas užtruks ilgiau nei reikia).
10. Tiršti arba pakartotinai šildomi patiekalai turi būti lėtai pašildomi iki reikiamos temperatūros dažnai pamaišant juos.
11. Tam, kai maistas užvirtų, sumažinkite kaitvietės galią ir palaikykite maistą nuolat verdantį (priešingu atveju indas gali perkaisti ir pakeisti spalvą).
12. Negalima plauti dangčių su termometrais indaplovėje.
13. Visada laikykite puodą už abiejų rankenų.
14. Puodų, dangčių, keptuvių rankenos gali labai įkaisti, todėl jas reikia laikyti su rankšluosčių arba virtuvinėmis pirštinėmis.
15. Leidžiama plauti indus su minkštu skudurėliu arba kempine naudojant skystą indų ploviklį, kurio sudėtyje nėra abrazyvinių dalelių. Po to indas turi būti kruopščiai nusausintas.
16. Indų iš nerūdijančio plieno plovimui negalima naudoti priemonių, pagamintų iš citrusinių vaisių, nes tai gali pažeisti antioksidantinį sluoksnį bei sukelti koroziją.
17. Jeigu indo dugne liko pridegęs maistas, reikia įpilti į indą šiek tiek vandens, įpilti truputi indu ploviklio bei palikti tam, kad galima būtų lengvai pašalinti maisto likučius.
18. Jeigu maistas yra smarkiai pridegęs prie indo dugno, įkaitinkite jame šiek tiek vandens, o po to su medine mentele pašalinkite maisto likučius.
19. „Bollire“ garantuoja aukščiausią prekės kokybę. Ši garantija nėra taikoma pažeidimams, atsiradusiems dėl netinkamos eksploatacijos dėl indo metimo, jo paviršiaus nubraižymo metaliniais virtuvės įrankiais arba indo naudojimo ne pagal paskirtį. Apie defektą turinčią prekę reikia pranešti jos įsigijimo vietoje bei pateikti kasos čekį.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.

    Blogas           Geras